Dobrodošli u river food party

Pozivamo vas da iznajmite naš prelepi spoljašnji prostor za druženje i organizujete nezaboravno iskustvo za sebe i svoje prijatelje. Naš objekat se nalazi na obali Dunava i pruža vam pogled koji oduzima dah.

Šta paket uključuje?

Dvorište

RiverFood&Party Vam nudi pristup sledecim pogodnostima za nezaboravan boravak:

Dvorište:

*Letnja Kuhinja:

         -dva frižidera

         -roštilj,sač,talandara,kotlić i plinski reš

*Kaffe Bar Terasu

*Plato sa Paviljonima i Ležaljkama

*Privatna Plaža

*Ambijentalno Ozvičenje celog dvorišta

*Jednokratne čaše i tanjiri

 

Cena paketa

Kapacitet

0
Kapacitet zakupljenog prostora
0
Maksimalan kapacitet zakupljenog prostora uz doplatu

Imate dodatnih pitanja?

Iznajmljivanje prostora bez noćenja

Ponedelak - Četvrtak

300 za 8 sati
  • Cena iznajmljivanja prostora bez noćenja

Petak - Nedelja

400 za 8 sati
  • Cena iznajmljivanja prostora bez noćenja

Privatni parking imanja

Besplatan parking za sve goste

Pet friendly objekat

Vaši kućni ljubimci su dobrodošli

Uvek prijatno osoblje

Stojimo Vam na raspolaganju

Dodatne aktivnosti dostupne uz doplatu

Snimanje dronom

Slikanje i snimanje u 4K rezoluciji iz vazduha vaših aktivnosti na vodi ili kompletnog boravka. Zabeležite i sačuvajte nezaboravne uspomene.

Vožnja gliserom

Ukoliko želite da upotpunite svoje uživanje na vodi dostupne su ture plovidbe Dunavom koje možemo organizovati u grupi od 5 osoba.

Tamburaši

Autentični tamburaški zvuk napraviće odličnu atmosferu i dodati svakom događaju onu novu magičnu dimenziju uživanja u muzici uživo.

DJ

DJ sa pravim izborom muzike će dodatno podgrejati atmosferu i obezbediti zagarantovan provod i sjajnu atmosferu na bilo kom događaju!

Ketering

Prema iskustvu naših gostiju imamo vrhunsku preporuku hrane za vaš događaj! Domaći proizvodi od mesa i kompletna ponuda sa roštilja i jela iz kotlića.

Piće

Kupovinom pića kod nas ćete uštedeti vreme i novac! U ponudi su sve vrste domaćih i stranih pića kao i vina iz lokalnih vinarija koje će vas čekati rashlađeno kod nas!

Komentari

Kuća je fenomenalna, pogled neverovatan i dvorište ogromno. Pravo mesto za uživanje i odmor. Oduševljeni smo i ponovićemo. Sjajno iskustvo, spoj vojvođanskog šarma i aktivnog odmora.

Marta

Posetilac

Ljubaznost, predusretljivost, svaka vrsta saveta i pomoći. Smeštaj fino opremljen, prijatan, udoban i čist. Širite svoj posao i ponudu, na sjajnom ste putu. Do sledećeg susreta.

Jelena

Posetilac

Fantastično! Komforan apartman na obali Dunava u prelepom objektu. Ljubazni domaćini su nas zvali nekoliko puta na dan dolaska da nam objasne kako da stignemo. Na raspolaganju nam je bila i posebna kućica sa predivnom terasom iznad Dunava gde može da se sedi i uživa u pogledu na Dunav, koja ima ogromnu prostoriju sa kuhinjom i velikim stolom. Linijski taksi vozi od Novog Sada do objekta, kao i natrag. Divno mesto za odmor.

Marijana

Posetilac

Gde se nalazimo?